De Barcelona Chair is een inspirerende designstoel op zich, maar zodra je deze stoel in een interieur plaatst ontstaan er inspirerende interieurs. De Barcelona Chair interieurs zijn dan ook volop te vinden maar welke zijn nu echt heel bijzonder en inspirerend? Hoe creer je zo’n inspirerend interieur? Wij zochten een aantal mooie Barcelona Chair interieurs bij elkaar en geven hierbij ook een aantal bruikbare tips voor jou.

Inspiratie: Barcelona Chair interieurs

Een zwart wit interieur wordt steeds populairder maar vaak wordt er vergeten dat er best wel een warme kleurtint bij gevoegd mag worden. Het hoeft niet helemaal zwart wit te zijn. Wissel eens af met een gekleurde stoel zoals deze Barcelona Chair in het bruin.

Barcelona-Chair-interieurs-bruin

Bron: cdnpix

Een neutraal en warm kleurig interieur vraagt om een warme en subtiele kleur voor de Barcelona Chair. Hier werd gekozen voor een witte Barcelona Chair in combinatie met de zandkleurige lounge bank. Een prachtige combinatie die een eenheid vormt in deze ruimte.

Barcelona-Chair-interieurs-wit

Bron: 1top

Ook de Scandinavische interieurs maken steeds meer gebruik van de Barcelona Chair. In dit witte interieur zien we een bruin lederen Barcelona Chair staan die warmte uitstraalt in de grote open ruimte.

Barcelona-Chair-interieurs-scandinavisch

Bron: losinghorns

Wil je iets meer pit en karakter in je interieur? Ga dan voor een zwart wit interieur met verschillende materialen en structuren. Steen, hout en zachte materialen wisselen elkaar af in dit prachtige interieur. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van design zoals de Eames Lounge Chair en de Barcelona Chairs. Om de ruimte meer pit te geven is er gekozen voor één opvallende kleur; namelijk zeeblauw.

Barcelona-Chair-interieurs-blauw

Bron: gorgeoushomedecor

Ten slotte willen we je graag dit typische Nederlandse interieur laten zien als voorbeeld van de Barcelona Chair interieurs. Strak, modern en kunstzinnig. Een interieur waar veel Nederlanders van houden. De zwarte Barcelona Chair vormt hier een mooi geheel met de zwarte meubels in de eethoek en de open haard.

Barcelona-Chair-interieurs-zwart

Bron: delcosingles

Kijk voor meer Barcelona Chair Interieurs inspiratie eens op BarcelonaChair.nl waar men prachtige Barcelona sets, Ottoman’s en het replica model van de Barcelona Chair verkopen.