Gelukkig is de Barcelona Chair tegenwoordig ook als replica model te koop in Nederland. Voorheen was het bijna onmogelijk om een designstoel in je interieur te plaatsen omdat je voor de originele stoel veel geld moet betalen. De replica modellen die tegenwoordig verkocht worden zijn vaak een 1-op-1 kopie van het origineel en zijn bijna niet te onderscheiden van het originele model. Waar koop je de Barcelona Chair Replica in Nederland? Wij geven je tips!

Barcelona-Chair-replica-kopen-in-nederland-modern

Bron: pinterest

De Barcelona Chair replica kopen in Nederland: waar?

De hamvraag is; waar koop je de Barcelona Chair replica? Er zijn veel websites waar je terecht kunt, vaak Engelse websites uit andere landen. Gelukkig is er nu ook een website die speciaal voor Nederland een website hebben ontwikkeld. Bij BarcelonaChair.nl kun je terecht voor alle Barcelona Chairs replica modellen.

Met of zonder voetenbankje, prachtige premium edities, tweezitters, tafels en zelfs het daybed van Ludwig Mies van der Rohe. Alles wat maar te maken heeft met de Barcelona Chair is verkrijgbaar op deze uitgebreide website.

Barcelona-Chair-replica-kopen-in-nederland-bruin

Bron: lifebyleese

Barcelona-Chair-replica-kopen-in-nederland-wit

Bron: blogspot

Barcelona-Chair-replica-kopen-in-nederland-koeienhuid

Bron: pinterest

De Barcelona Chair replica kopen in Nederland: voorwaarden?

Het mooie aan deze website is dat je niks hoeft te betalen voor de verzending. Zelfs niet als je het product terug stuurt. Als je vandaag besteld voor 16:00 dan heb je de stoel morgen al in huis. Er is een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie én je kunt achteraf betalen. Let op, de levertijd verschilt wel per model. Kies je een model dat iets unieker is, dan is de levertijd een paar dagen langer.

Barcelona-Chair-replica-kopen-in-nederland-zwart

Bron: onbekend

Barcelona-Chair-replica-kopen-in-nederland-vintage

Bron: tretrend

De Barcelona Chair replica kopen in Nederland: Doen!

Wat wil je nog meer? De Barcelona Chair thuis uitproberen zonder bijkomende kosten klinkt als een goede deal! Kijk voor meer informatie over de Barcelona Chair op de website van BarcelonaChair.nl.