Om meer klasse en professionaliteit aan de kantoorinrichting toe te voegen, kun je ervoor kiezen om een Barcelona Chair aan te schaffen. Deze prachtige designstoel van Ludwig Mies van der Rohe straalt minimalisme, puurheid en zakelijkheid uit. Drie aspecten die we graag terug zien in een kantoorinrichting. De Barcelona Chair op kantoor brengt natuurlijk ook veel vragen met zich mee. Waar plaats ik deze stoel? Welke kleur kies ik? En nog veel meer vragen. Wij beantwoorden ze graag voor je!

De Barcelona Chair op kantoor: welke kleur?

Welke kleur Barcelona Chair moet je kiezen voor op kantoor? Het is belangrijk om het interieur van je kantoor goed in je op te nemen. Welke kleuren komen het meeste voor in je kantoor? Wil je dit juist versterken of ben je wel eens toe aan iets vernieuwends? Stel je wilt dat de Barcelona Chair opgaat in je witte of neutrale interieur, dan kies je bijvoorbeeld de witte Barcelona Chair. Maar je kunt ook kiezen voor iets vernieuwends zoals koeienhuid in het zwart wit of bruin.

Barcelona-Chair-op-kantoor-wit

Bron: chinayadeaBarcelona-Chair-op-kantoor-bruin

Bron: miliashop

De Barcelona Chair op kantoor: waar?

Waar plaats je de Barcelona Chair in je kantoor? Als wachtkamer stoel? Bij de receptie? In je eigen kantoor? Natuurlijk is dit ook afhankelijk van de plaats die je hebt. Wij merken dat het altijd erg goed werkt als klanten een goede eerste indruk krijgen. Dus als je de Barcelona Chair bij de receptie of in de wachtruimte plaats, zal dit een goede eerste indruk achterlaten.

Barcelona-Chair-op-kantoor-zwart

Bron: blogspot

De Barcelona Chair op kantoor: hoeveel?

Dan is er nog de vraag hoeveel je er zult aanschaffen. Twee Barcelona Chairs versterken elkaar en vormen een eenheid. Één Barcelona Chair wordt juist een eye-catcher in de ruimte. Waar kies jij voor?

Barcelona-Chair-op-kantoor-zwart

Bron: blogspot

Voor meer informatie over de Barcelona Chair, de sets, het voetenbankje en alle stofferingen kun je een kijkje nemen op de website van Barcelona Chair.nl.