Een van de meest populaire design lounge stoelen is de Barcelona Chair, ontworpen door Ludwig Mies van der Rohe voor het Duits paviljoen van de Wereldtentoonstelling in 1929 in Barcelona. Oorspronkelijk hoort er bij deze prachtige designstoel ook het voetenbankje, of ook wel ottoman genoemd. De stoel is kenmerkend door het eerlijke, functionele en elegante design. De leuze “Less is more” past helemaal bij deze designstoel. Het ontwerp van Ludwig Mies van der Rohe is geïnspireerd op een antieke vouwstoel. Het originele model dat verkocht wordt door Knoll is ontzettend prijzig maar gelukkig kun je tegenwoordig ook de Barcelona Chair online kopen als replica model.

barcelona-chair-online-kopen-wit

Bron: boemagazine

Barcelona Chair online kopen als replica model

Het replica model van de Barcelona Chair is 100% gebaseerd op het originele model en wijkt ook niet af van het originele ontwerp. De constructie, vorm en zitcomfort zijn identiek aan het originele model. Hierdoor haal je dus een stukje design in je interieur voor een veel betere prijs. Je koop namelijke meerdere replica’s voor de prijs van één originele Barcelona Chair.

barcelona-chair-online-kopen-wit

Bron: roomeon

Waar kun je de Barcelona Chair online kopen?

Deze prachtige designstoel kun je in veel webshops kopen. Daarom is het belangrijk om alles goed te bekijken en af te wegen. Welke webshop geeft de meeste garantie? Van welke materialen is de stoel gemaakt? Wij kwamen uit bij de website BarcelonaChair.nl waar ze de gehele collectie van de Barcelona Chair verkopen.

Zo vind je hier bijvoorbeeld de Barcelona Chair stoelen, de Ottoman, de Barcelona Set en zelfs ook tafels in hetzelfde ontwerp. Je kunt je gehele interieur aankleden met meubels geïnspireerd op de ontwerpen van Ludwig Mies van der Rohe.

Haal nu een stukje design in huis met een prachtige lounge stoel zoals de Barcelona Chair.