barcelona chair kopen

Zwart voor een strak interieur design.

Een beetje kenner weet dat de Barcelona Chair niet zomaar tot de troon onder de stoelen werd bekroond. Wat de stoel siert is een overvloed aan details die so subtiel zijn, dat het ontwerp in zijn geheel eenvoudig blijft. Van vorm tot grote, over elk detail is goed nagedacht. De keuze voor een kleur die de eenvoud en klasse onderstreept ligt dan ook voor velen voor de hand. Om precies de zijn is zwart natuurlijk juist geen kleur. Het is de afwezigheid van kleur. Zwart is dus geen toevoeging aan de stoel, maar laat het design helemaal voor zichzelf spreken. Zwart heeft zelf ook klasse. Zonder de aandacht op te eisen maakt zwart een statement. Met een vleugje mysterie oogt elk interieur strakker en indrukwekkender. Zwart leer benadrukt dit effect. Zwart design maakt een statement zonder te schreeuwen. De Barcelona Chair zwart heeft dus alles wat design beoogt: Subtiele schoonheid van kwaliteit.

barcelona chair zwart online kopen

Zwart voegt pit toe aan uw woning.

Modellen

De klassieke versie van de Barcelona Chair is de Lounge stoel zoals wij die overal zien. U kun er echter ook voor een andere variant van de Barcelona Chair kiezen. Voor een echte relax stoel kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de Barcelona Chair met Ottoman te kopen, d.w.z. de stoel zelf in combinatie met een voetenbank in dezelfde stijl. Het voetenbankje is ook los verkrijgbaar. Vind u een stoel niet voldoende, dan bestaat er ook een bank in de stijl van de Barcelona Chair. Tenslotte heeft u de mogelijkheid om de Barcelona Daybed te kiezen, een ligbank in de stijl van de autenthieke Barcelona Chair. Als u voor zwart gaat dan is een combinatie van verschillende of alle modellen zeker mogelijk. En zithoek van meerdere varianten van de Barcelona Chair zwart kan in wezen niets misgaan, integendeel. Het enige waar u op zou moeten te letten is de hoeveelheid ruimte die u ter beschikking staat. Overvolle ruimtes geven de Barcelona Chair zwart niet de kans om tot zijn recht te komen.

barcelona chair online bestellen

Geef de Barcelona Chair ruimte.

De Barcelona Chair zwart

De Barcelona Chair is een investering die loont, maar die ook niet slecht overwogen genomen moet worden. De zwarte Barcelona Chair zal de rest van uw leven een plek in uw thuis krijgen. Originele Barcelona Chairs verliezen ook niet of nauwelijks hun waarde. Nu de zwarte versie ook heel veel animo krijgt, is de stoel absoluut een slimme investering voor later. De prijs die u voor de originele betaalt is echter niet voor iedereen weggelegd. Bedenk ook dat Knoll zelf ook de rechten heeft opgekocht en u dus niet te maken krijgt met de authentieke stoelen van Mies zijn ontwerp zelf. Ook de stoel van Knoll zijn kwa formaat aangepast. U kunt er natuurlijk voor kiezen om extra voor deze stoel te sparen, maar u kunt er ook voor kiezen om een replica aan te schaffen die van hoge kwaliteit is. Let goed bij het zoeken van een replica op de prijs/kwaliteit verhouding. De goedkoopste replica is niet per se de beste koop. Omgekeerd wil een hogere prijs voor een replica ook niet garanderen dat het dus om een kwalitatief hoogwaardige reproductie van de Barcelona Chair gaat. Let dus op afwerking en materiaal als u voor een replica gaat. Originele Barcelona Chairs kunt u bij officiĆ«le dealers van Knoll verkrijgen, zoals in de online webshop Big Brands. Goede replica’s kunt u onder andere krijgen bij Barcelonachair.nl.