barcelona chair kopen

Een zithoek waar u niet omheen kunt.

In het Duits Paviljoen op de Internationale Expositie in 1929, kon de authentieke Barcelona Chairs worden bewonderd. Die stoelen waren wit. Wie veel waarde hecht aan de geschiedenis van dit designstuk en dus zijn karakter kiest dus voor de Barcelona Chair wit. Anderen die voor wit kiezen zijn liefhebbers van een licht en puur interieur. Net als zwart, is wit geen kleur. Het is de aanwezigheid van alle kleuren van het zichtbare spectrum. Wit gaat met alle kleuren samen, het brengt licht in huis.

barcelona chair wit kopen

Puur design.

Modellen

De Barcelona Chair is verkrijgbaar in verschillende modellen. U kunt kiezen uit de relax stoel zelf natuurlijk, maar ook een stoel in combinatie met een voetenbankje. Het voetenbankje kunt u ook los verkrijgen. Wilt u het groter aanpakken? Dan kunt u ook gaan voor de tweezitter van de Barcelona Chair of een daybed. En combinatie van verschillende stoelen bij elkaar is zeker de overweging waard. Hoe mooi staat een zithoek vol met witte Barcelona Chairs! Of wat dacht u van een witte set met een pronkstuk in een andere kleur? Welke optie u ook kiest, met de stoel in het kunt u weinig verkeerd doen

barcelona chair wit online

De ultieme relax stoel.

De Barcelona Chair wit kopen

U gaat de keuze om een Barcelona Chair te kopen niet overwogen maken. De stoel zal u waarschijnlijk nog de rest van uw leven begeleiden. En, zo niet, dan zal hij zeker niet de deur uitgaan zonder zijn waarde te hebben verloren. Het is geen modestuk of seizoens item, en net zo min een praktisch dingetje van de Ikea. Het is tijdloos design van hoogste waarde. Als u dat in gedachten hebt, dan zult u ook gelijk denken: Wit is besmettelijk. Hoe lang gaat de Barcelona Chair wit nou echt mee zonder lelijk te worden? Het antwoord is simpel: Heel lang. Dit komt omdat de stoel van wit leer is gemaakt dat heel eenvoudig schoon te maken is. Vlekjes en dergelijk haalt du gemakkelijk met een doekje af. We praten hier tenslotte niet over Suede leer. En, zoals we weten wordt leer door gebruik alleen maar mooier, ook wit leer. De originele Barcelona Chair wit kunt u bij officiele Knoll dealers krijgen zoals bij Big Brands. Bedenk ook dat Knoll zelf ook de rechten heeft opgekocht en u dus niet te maken krijgt met de authentieke stoelen van Mies zijn ontwerp zelf. Ook de stoel van Knoll zijn kwa formaat aangepast. Vindt u een witte Barcelona Chair toch een te riskante koop en kunt u tevreden zijn met een uitstekend replica model, dan is het de overweging zeker waard om voor een goede reproductie te gaan. Let wel goed op de prijs kwaliteit verhouding, want er zijn ook veel slechte replica’s op de markt. Een aanbieder van goede replica Barcelona Chairs is bijvoorbeeld Barcelonachair.nl.