barcelona chair bruin kopen

De stoel heeft niets extra nodig.

Barcelona Chair bruin

Een Barcelona Chair in het bruin is een stoel die niemand snel zal afslaan. Prachtig bruin leer gecombineerd met staal en verpakt in tijdloos design siert elke woning. Anders dan zwart of wit is bruin een warme kleur die een aangename sfeer creëert. Verwacht geen harde stijl in uw woning maar eerder leefbaar modernisme. Bruin leer dat veel gebruikt wordt staat er bekend om alleen maar mooier te worden. Hoe meer u de stoel gebruikt hoe mooier dus de stoel gaat worden. Ga gerust uren achteruit liggen in deze relax stoel! Let er op dat er verschillende tinten bruin bestaan. De ene kleur bruin is donker de andere kleur neigt meer richting de cognac, afhakelijk van het gekozen leer.

barcelona chair bruin kopen

Een hele zithoek maakt indruk.

Modellen

Natuurlijk kunt u kiezen voor alleen de stoel zelf. Maar nog meer zitcomfort zult u krijgen als u de Ottoman er ook bij bestelt. Voeten omhoog en wegdromen dus! Knus samen op de bank kan op de tweezitter van de Barcelona Chair. En dan bestaat er natuurlijk ook nog het daybed van de Barcelona Chair om helemaal te genieten. Creeër een zithoek met één van deze eyecatcher erbij of als blikvanger ergens in uw woning. In uw slaapkamer bijvoorbeeld, of in de leeshoek. Een complete zithoek van de Barcelona Chair bruin zal het ultieme geluk van elke design meubel fan zijn! U kunt natuurlijk ook kleuren combineren. Bruin met wit bijvoorbeeld?

 bacelona chair bruin kopen

De bruine Barcelona Chair voor een warm interieur met stijl.

De Barcelona Chair kopen

Een Barcelona Chair van bruin leer is een variant van de Barcelona Chair die graag gekocht wordt. Dit is vooral ook omdat de Barcelona Chair bruin bij Knoll niet in producties is en je al gauw uitkomt op een vintage model. Vintage doet al gauw denken dat u te maken heeft met een originele van Mies zelf. Echter dient u bij het zoeken van een vintage model voorzichtig te zijn omdat de kans dat u uiteindelijk geen echte hebt gekregen groot is. Originele vintage modellen kosten soms tot maar liefst € 15.000,-. U zult dus al snel willen uitwijken naar een goede reproductie van die stoel. Verschillen met het authentieke ontwerp zijn aanwezig, toch minimaal. Overigens wijken de maten van de originele Barcelona Chair van Knoll evenwel af van het authentieke ontwerp van Mies. Wel kan het zijn dat u grote verschillen vindt in de kwaliteit. Neem dus niet snel genoegen met de eerst beste of goedkoopste aanbieding. Als een aanbieding to mooi lijkt om waar te zijn dan is dat waarschijnlijk ook zo. Mooie reproducties van de Barcelona Chair bruin kunt u verkrijgen bij onder andere Barcelonachair.nl. Let er op dat authentieke stoelen verschillende kleuren hebben maar als de bruine stoel worden aangeboden. Bij reproducties wordt nog eens onderscheid gemaakt tussen bruin, vintage en cognac.